Ma 30.03.2009 @ 15:36Augustina Jämsä, Juha Portaankorva

Cross mediaa ja tietopaketteja aikajanalla

 Verkkoalustat ja -palvelut mahdollistavat tiedon kokoamisen siisteiksi paketeiksi aikajanalle. Tässä blogimerkinnässä kokeillaan Dipity -palvelua. Aikajanan esimerkkinä on käytetty Ajankohtaisohjelmien herättämää keskustelua Virosta, Venäläisistä ja Viron venäläisyydestä.

 Yleisradion toimitusjohtaja Mikael Jungner toivoo, että internetissä ja verkkopalveluissa hyödynnetään jo olemassa olevia alustoja. Fiksu ajatus. Yleisradiolla tuskin on kehitysresursseja uusien ja toimivien tuotantoalustojen luomiselle. Propellihattu päähän ja crossaamaan mediaa.

 Cross media...mitä se on? Huolimattomasti selvitettynä se on eri medioiden sisällöllisten kokonaisuuksien ja ristikkäisvaikutusten tarjoamista loppukäyttäjälle sekä kannustamista itsenäiseen informaation tutkiskeluun että median sisälukutaidon kehittämiseen. 

Augustina Jämsä Ajankohtaisjournalismi, A-tuubi

------------------------------------------------------------------------------

Ja tässä keissi:

A2 ja Juha Portaankorva jatkaa keskustelua Viron apartheid-politiikasta.
Sergei Metlev on 17 v. Viron venäläinen. Opiskelun ohella hän johtaa nuorisojärjestöä, joka yrittää parantaa Viron venäjänkielisten koulujen tasoa.

Sergei Metlev on ollut Virossa viime viikkoina paljon julkisuudessa. Hän edustaa venäläisnuorisoa joka on sopeutunut hyvin Viron yhteiskuntaan.

Sergei Metlev tyrmää Bäckmanin ajatukset: ”Fasisimi on täysin toinen ideologia, meillä virossa on demokratia”. Metlev jatkaa: ”Miten aikuinen mies, Helsingin yliopiston professori, joka pitää itseään sivistyneenä miehenä esittää valheita, jotka loukkaavat minua henkilökohtaisesti kansalaisena ja maatani Viroa”.
 

Katso Ajankohtainen kakkonen TV2 ti 31.3.2009 klo 21:00.
Juha Portaankorva

Ajankohtaisputki

Tuubin täydeltä asiaa!

A-tuubi on uusi monimuotoinen ajankohtaiskanava netissä!

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu