Ti 21.02.2006 @ 22:51admin

Kaukana ja silti lähellä

Välillä tekee hyvää päästä pois sieltä missä tapahtuu. Kuten vaikka mökille Savoon luovaan työhön..... vanha vitsi, siis lumen luontiin.

Kun täällä ei oikeastaan mitään tapahdu, niin Helsingin ´tärkeät´ asiat asettuvat oikeisiin mittasuhteisiinsa. Ketä täällä esimerkiksi ihan oikeasti hetkauttaa kierrätetäänkö ministereitä tai sitten ei. Sitä vain katsoo huvittuneena televisiosta kun poliitikot marssivat sinne tänne tärkeän näköisinä palaverista toiseen.

Anteeksi, jos loukkasin jotakuta tai joitakin, sillä poliitikothan hoitavat tärkeitä asioita maan parhaaksi. Toivottavasti. Se on demokratiaa, enkä aseta sitä kyseenalaiseksi.

Näissä tärkeissä ministerin tehtävissä asioihin perehtymminen ei kuitenkaan ole pahaksi, päinvastoin. Se vain ei tapahdu muutamassa kuukaudessa.

Arvelisin, että kaikille poliitikoille ja varsinkin ministereille tekisi hyvää vetäytyä vaikka viikoksi maaseudun rauhaan miettimään sinisiä ajatuksia. Ei puheluja, hätäisiä käyntejä paikallisissa tapahtumissa tai muuta sellaista. Televisiota voisi katsoa, radiota kuunnella ja varsinkin lukea.

Siinä sivussa voisi luoda lunta. Se vahvistaa kuntoa ja on niin tylsää hommaa, että siinä ehtii ajatella myös sinisiä ajatuksia.

Matti Laitinen vallan vaiheilla

 Matti Laitinen toimitti pitkään YLE Radio 1:n yhteiskuntakriittistä Vallan vaiheilla - ohjelmaa, mutta ei osannut YLE:stä eläkkeelle jäätyään asettua kiikkutuoliin ja jatkaa mm. tämän blogin pitämistä.

Blogiarkisto