Ti 10.01.2006 @ 11:18admin

Presidentinvaalit....niin missä?

Terveisiä New Yorkista, josta tulin lomalta. Siellä ei voinut välttyä kuulemasta kommentteja presidentistä. Siis USA:n presidentistä. Suomesta tai Suomen presidentinvaaleista ei puhuttu mitään. Ei hyvää aikä pahaa.

Sen sijaan vasemmalle kallellaan olevassa New Yorkissa presidentti Georg Bushia haukuttiin niin paljon etten malttanut olla kysymättä eikös tässä maassa ole mitään hyvää.... Vastaukset olivat epämääräisiä.

Ulkomailla muuten kannattaa käydä jotta muistaisi miten pieni maa Suomi on. Siis kaikella kunnioituksella. Se vain merkitsee, että kovasti on yritettävä monella alla, jos meinataan pärjätä maailmalla.

Ensi sunnuntaina 15.1.2006 sitten ratkeaa tuleeko meistä ehkä pieni uutinen - jos sitäkään - New York Timesiin vai tarvitaankio tasavallan presidentistä toinen äänestyskierros.

Tämän viikon Vallan vaiheilla - ohjelmassani muuten pohdiskellaan milllaista on EU - ajan ulkopolitiikka Suomessa ja mikä tasavallan presidentin rooli siinä on.

Matti Laitinen vallan vaiheilla

 Matti Laitinen toimitti pitkään YLE Radio 1:n yhteiskuntakriittistä Vallan vaiheilla - ohjelmaa, mutta ei osannut YLE:stä eläkkeelle jäätyään asettua kiikkutuoliin ja jatkaa mm. tämän blogin pitämistä.

Blogiarkisto